VI ER KIRSTEN JENSEN

Her er syv Kirsten’er. De lever et helt almindeligt liv med Danmarks mest almindelige kvindenavn: Kirsten Jensen. Men sammen fortæller de en helt unik historie om livets gang fra barn til voksen, når vi følger dem på hver deres sted i tilværelsen. Der er 8-årige Kirsten med fart på og benzin i blodet, teenage-Kirsten med masser af makeup og eksamensangst, Kirsten på 35, der har opgivet Esbjerg og kærligheden, mens den aldrende Kirsten Jensen sidder tilbage med savnet af sin afdøde mand, Kjeld. Sammen skaber disse kvinder et enestående portræt og en hjertevarm hyldest til livet som helt gennemsnitlig dansk kvinde. 

Instrueret, klippet og filmet af: Jakob Vølver & Anders Birch. Producent: Mads Lund. Produceret af United Production for TV2. Produceret med støtte fra Public Service Puljen. Dokumentaren kan ses på TV2 Play.