VI ER JENS JENSEN

40 min. Mød Jens Jensen, Jens Jensen, Jens Jensen, Jens Jensen, Jens Jensen, Jens Jensen og Jens Jensen, når dokumentaren ‘Vi er Jens Jensen’ dykker ned i livet hos syv personer med Danmarks mest gennemsnitlige navn. Vi følger de syv Jens’er på hver deres stadie af livet, men sammen fortæller de den unikke historie om et langt og levet liv fra fødsel til død. Mød baby-Jens, den unge Jens på 19 år, Jens, der lige er gået på efterløn, og 83-årige Jens Jensen, som sidder i sin kørestol, når vi hylder livet og den helt almindelige danske mand i dette enestående danmarksportræt.

Instrueret, klippet og filmet af: Jakob Vølver & Anders Birch. Producent: Mads Lund. Produceret af United Production for TV2. Produceret med støtte fra Public Service Puljen. Dokumentaren kan ses på TV2 Play.